Om Arts Dynamics

Hej, jag heter Sofie 

{Arts Dynamics} Grundare

 

Efter att ha arbetat inom svenskt musik och kulturliv i över 25 år, både som anställd i olika ledande befattningar men också som grundare av produktionsbolaget From Sweden Productions under mina nio år i London, UK, föddes en idé om att utbilda inom kulturentreprenörskap. 

Det lade grunden för Arts Dynamics, som nu finns både i Sverige och internationellt. 

Om du läser detta kanske du gått någon av de kurser eller utbildningar jag hållit i de senaste åren, eller kanske gått något coachingsprogram i samarbete med svenska partners? 

Oavsett vilket är det roligt att du hittat hit. Låt mig veta vad du söker efter så ska du få råd anpassat efter var du befinner dig idag och dit du vill ta dig. 

Varför Arts Dynamics?

 

Har du märkt att man ofta får olika råd från olika experter, och att dessa råd ofta är motsatta? Och att de företagslösningar som finns inom näringsliv och entreprenörskap generellt inte riktigt känns som att de passar för oss som arbetar inom konst- och kulturområdet då vi inte är här för pengarna primärt utan för att vi har något vi vill skapa och behöver ha ett företagande runt det får att få det att gå ihop? 

Arts Dynamics bygger på ett mer holistiskt tänk och är framtaget för att stödja upp med strategier, struktur, processer och verktyg med utgångspunkt från kreatörer och själva konstkapandet i sig. Det är alltid centralt för allt vi gör. Fokus är på att hitta flow, en naturlig rytm och flöde i det dagliga för att fria upp tid, kraft och resurser för det kreativa skapandet.

Musik och konst behöver andas för att komma till liv. När vi utvecklar karriärer och företag inom Arts Dynamics finns samma grundtanke; mindre är mer. Det är i pausen, mellan aktiviteterna, som magin sker.

Filosofin bakom Arts Dynamics grundar sig på tusenårig kunskap om de fem elementens med utgångspunkt från I-Ching. 

Kurserna, utbildningarna och vägledningen som fås via Arts Dynamics tar hänsyn till den du är som person och anpassar strategier och handlingsplaner därefter. På så vis får du här en mer skräddarsydd, intuitiv lösning

TELL ME MORE

Vi som arbetar med Arts Dynamics

 

I dagsläget är det Sofie Marin, grundare, som driver verksamheten med stöd av Jessika Kamblad och hennes team på Lavendo som sköter ekonomin. Därutöver sker nära samverkan med partners, och kunder, kring vad som behövs så tar vi ofta fram det tillsammans. 

Boka in en konsultation!

 

Inte säker på om Arts Dynamics är något för dig? Hör av dig så kan vi se över dina behov, och där få mer klarhet kring vad Arts Dynamics kan bidra med. 

 

Boka 30 min samtal